Bytt etasje

Filter

Filter

Leilighetsnr

Bygning A – Etasje 1

Klikk på en ledig leilighet for mer informasjon

  • Ledig
  • Ledig fra
  • Utleid

Apartment Form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
modal close image
modal header

Vinn Goji midjeveske med refleks!

Sponset av Elkjøp

Ønsker du å vinne?

 

Kommenter på dagens luke på facebook, og bli med i trekning.

 

Hos Elkjøp Phonehouse skal du føle at du får det lille ekstra. Vi skal sørge for at du alltid får den hjelpen du fortjener. Våre medarbeidere skal være av de beste i klassen, og de skal yte en slik service at du ønsker å komme tilbake.
Det er en jungel av telefoner og abonnement å velge mellom. Vi hjelper deg i denne jungelen til å finne løsningen som er rett for deg. Du skal få de riktige rådene fra oss uansett om det gjelder produkter, tjenester eller abonnement. Vi er ikke bundet opp av en leverandør, så vi kan til enhver tid tilby deg gode avtaler fra de største operatørene.
Ved siden av den beste kundebehandlingen skal du alltid finne det rette utvalget. Vi har et stort utvalg av mobiltelefoner og nettbrett. Ved siden av telefonene og nettbrettene finner du tilbehøret du trenger slik som hodetelefoner, handsfree, deksler, ladere, portable høyttalere og mye mye mer.
Vi kan også hjelpe deg med å overføre kontakter og ta backup slik at din nye telefon får med seg alt du vil ha med av informasjon fra den gamle.

 

modal header

Ho ho ho!
default

Prøv igjen
1. desember!