CAMPUS G12

Nye studentboliger i et historisk bygg i hovedstaden.

I 1864 ble bygget i Gjerdrums vei 12 oppført som en del av Nydalens Bomuldsspinderi. Det var den største fabrikken i sin tid, med over 1000 ansatte. I 1963 ble fabrikken nedlagt, og i 1986 ble det gjort om til kontorer.

I senere tid har Heimstaden sett behovet for studentboliger i Oslo, og ønsker derfor å utvikle potensialet som ligger i dette historiske bygget. Målet med Campus G12 er å gi studentene mer enn bare et rom – her skal studentene få en helhetlig opplevelse med bredere tilbud enn hva man vanligvis får i studentboliger. Dette er ikke bare studentboliger, men en ekte campus som skal ta vare på studenter i hovedstaden.

I mars 2018 sto 266 toppmoderne studentboliger stå klare til utleie. I atriet blir det en resepsjon, som skal bistå studentene og gjester som tilhører Campus G12. Gjennom Nydalen Gårdeierforening, er bygget tilknyttet profesjonell vektertjeneste, og det vil bli satt opp periodevis vakthold døgnet rundt for å ivareta sikkerheten på campus.

Direkte tilknytning
Handelshøyskolen BI ligger en kort spasertur unna Campus G12, og det tar kun 5 minutter med T-banen for å komme seg til Universitetet i Oslo på Blindern. Med godt etablerte kollektivtilbudet i Nydalen, kommer du deg raskt til sentrum med både buss og bane. Det betyr at både Høyskolen Kristiania i sentrum og Høgskolen i Oslo og Akershus ved Pilestredet er en kort kollektivtur unna. Med bussen kommer du deg raskt til både Westerdals, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Kunsthøgskolen i Oslo.

Leilighetene er utrustet med:

  • HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
  • Flislagte bad med varmekabler i alle leiligheter og med opplegg for vaskemaskin
  • Garderobeskap i entré
  • Dimmer i tak
  • Egen strøm- og vannmåler
  • Internett og kabel-TV fra GET
  • Elektroniske chip i stedet for nøkler
  • Dørtelefon med kamera

Campus G12 eies og forvaltes av Heimstaden Norge AS. Heimstaden er et av Nord-Europas ledende eiendomsselskaper. Vi eier, utvikler og forvalter eiendommer i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Nederland og arbeider for å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem. Heimstaden eier ca. 36.500 leiligheter og har en eiendomsverdi på rundt NOK 70 milliarder.

I Norge er vi markedsledende med våre 4 595 egeneide leiligheter, og med det Norges største private utleieselskap av boliger. Våre leiligheter ligger attraktivt til med sentrale beliggenheter fordelt på alle bydeler i Oslo, samt Nesodden, Gardermoen, Bærum og Asker. Våre dyktige utleiere vil hjelpe deg med å finne den leiligheten som best passer til dine behov og ønsker. Vi stiller strenge krav til høy kvalitet på våre eiendommer og vår virksomhet forøvrig.

Se gjerne heimstaden.no  for flere boligalternativer, og for å lære mer om oss.

FacebookEmail