CAMPUS G12

Nye studentboliger i et historisk bygg i hovedstaden.

I 1845 ble bygget i Gjerdrums vei 12 oppført som en del av Nydalens Bomuldsspinderi. Det var den største fabrikken i sin tid, med over 1000 ansatte. I 1963 ble fabrikken nedlagt, og i 1986 ble det gjort om til kontorer.

Heimstaden så behovet for studentboliger i Oslo, og ønsket derfor å utvikle potensialet som lå i dette historiske bygget. Målet med Campus G12 er å gi studentene mer enn bare et rom – her skal studentene få en helhetlig opplevelse med bredere tilbud enn hva man vanligvis får i studentboliger. Dette er ikke bare studentboliger, men et ekte campus som skal ta vare på studenter i hovedstaden. I mars 2018 sto 266 toppmoderne studentboliger klare til utleie.

Direkte tilknytning
Handelshøyskolen BI ligger en kort spasertur unna Campus G12, og det tar kun 5 minutter med T-banen for å komme seg til Universitetet i Oslo på Blindern. Med det godt etablerte kollektivtilbudet i Nydalen, kommer du deg raskt til sentrum med både buss og bane. Det betyr at både Høyskolen Kristiania i sentrum og Høgskolen i Oslo og Akershus ved Pilestredet er en kort kollektivtur unna. Med bussen kommer du deg raskt til både Westerdals, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Kunsthøgskolen i Oslo.

Leilighetene er utrustet med:

  • HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
  • Flislagte bad med varmekabler i alle leiligheter og med opplegg for vaskemaskin
  • Garderobeskap i entré
  • Dimmer i tak
  • Egen strøm- og vannmåler
  • Internett fra Telia
  • Elektroniske chip i stedet for nøkler
  • Dørtelefon med kamera

Campus G12 eies og forvaltes av Heimstaden Norway AS. Heimstaden er et av Europas ledende eiendomsselskaper. Vi eier, utvikler og forvalter eiendommer i ti land og jobber for å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem.

I Norge er vi markedsledende med våre rundt 4000 leiligheter, og med det Norges største private utleieselskap av boliger. Våre leiligheter ligger attraktivt til med sentrale beliggenheter fordelt på alle bydeler i Oslo, samt Nesodden, Gardermoen og Bærum. Våre dyktige utleiere vil hjelpe deg med å finne den leiligheten som best passer til dine behov og ønsker. Vi stiller strenge krav til høy kvalitet på våre eiendommer og vår virksomhet for øvrig.

Se gjerne heimstaden.no for flere boligalternativer, og for å lære mer om oss.

FacebookEmail