CAMPUS OG STUDIELIV

Campus G12 passer for deg som ønsker å få mest mulig ut av studietiden i Oslo.

Livet på campus

På Campus G12 vil du bo på et område som kun er for studenter. Det vil være fellesområder, som restaurant, bar/kafé og uteområder, hvor du kan mingle med andre studenter. I tillegg vil det være et eget lokale studentene kan booke, kalt G12 STUDIO. Dette blir et såkalt rullerende rom, der det veksles på hvem som booker det og hva det bookes til. Lokalet står åpent for alle, men kan brukes til lavterskel arrangementer eller leies til private arrangementer etter avtale.

Eksempelvis kan kreative studenter stille ut eget arbeid, studenter kan planlegge eventer, arrangere yogatimer, kollokviegruppe, selskap eller bare samles til en filmkveld. G12 STUDIO skal gi studentene inspirasjon og motivasjon – enten det er å skape noe sammen, eller bare finne på noe hyggelig. Studio er utstyrt med Sonos-anlegg, TV med AppleTV og fotballbord.

Vi ønsker at studentene skal bidra til et hyggelig bofellesskap og engasjere seg på Campus G12, noe som skaper en helt egen tilhørighet til både bygget og menneskene som bor der. Her får du muligheten til å være en del av et helt nytt studentområde – en campus som skal bevise hvor godt man faktisk kan ha det som student i Oslo.

Fellesskap

Noe av det beste med å være student er at man blir kjent med nye mennesker. Mange som begynner på studier kjenner ikke noen fra før, og ønsker å ta del i et aktivt studentmiljø. Campus G12 vil være en trygg og sosial møteplass for studenter, der alle kan finne sin plass. Fordi campus drives i samarbeid med studentene selv, kan du også velge å engasjere deg i G12 Rådet. Om det er å hjelpe til i resepsjonen, arrangere sportslige aktiviteter, planlegge eventer eller bare bli med på moroa, er helt opp til deg. I disse studentboligene vil du uansett føle at du er en del av et fellesskap, da alle rundt deg også er studenter. Les mer om G12 Rådet her.

Mer rom for studentene

Campus G12 skal skape enda mer rom for studentene i Oslo, bokstavelig talt. Men disse studentboligene skal også skape en mer innholdsrik og engasjerende studiehverdag, et sted som knytter studenter sammen og skaper et enda mer pulserende liv i Nydalen. Med hovedstadens kuleste campus kan du få enda mer ut av studietiden din.

Servicetilbud og fasiliteter

På torget foran hovedinngangen ligger Aji Spiseri. Der serveres det søramerikansk mat (japansk peruansk fusjon), samt pizza bakt i stenovn.  Spis på stedet eller bestill mat med hjem. Nyt en god vin eller cocktail i baren. Du kan også invitere til større selskaper hos Aji Spiseri, og de leverer catering.

Nypa kiosk ligger også på torget og tilbyr ulike fast food retter og utvalgte dagligvarer.

På baksiden av bygget står en treningspark og et utendørs bordtennisbord, hvor man kan trene, grille og organisere andre arrangementer.

FacebookEmail