Campus G12 Rådet

Campus G12 skal være en trygg og sosial møteplass der vi ønsker at studentene skal bidra til et hyggelig bofellesskap og engasjere seg. Mange som begynner på studier kjenner ikke noen fra før, og ønsker å ta del i et aktivt studentmiljø. Derfor ønsker vi at campus skal driftes i samarbeid med studentene for å skape en mer innholdsrik og engasjerende studiehverdag, et sted som knytter studenter sammen og skaper et enda mer pulserende liv i Nydalen.

Campus G12 Rådet er en gruppe som består av studenter i frivillig verv som ønsker å jobbe for et bedre bomiljø, skape sosialt samspill og være en pådriver til lavterskel arrangementer for alle på Campus G12.

Ønsker du å være en del av G12 Rådet?

Ved behov og ønske kan G12 Rådet utvides. Send din søknad med hva du ønsker å bidra med på Campus G12 til marked@heimstaden.no

Rådsmedlemmer

Navn: Maria Kleppe Vihovde
Fra: Haugesund
Studerte: Film og TV på Westerdals
Jobb: Fotograf og videoprodusent hos Cappelen Damm
Brenner for: Sosial rettferdighet og dyrs rettigheter
Favoritt fritidsaktiviteter: I likhet med resten av Oslos befolkning så har jeg kastet meg på klatrebølgen, og bruker ellers mye tid på mat og drikke og kulturelle tilstelninger.
Mål: Jeg ønsker at Campus kan bli et sted hvor alle føler seg velkommen, uansett om de flytter inn alene eller sammen med noen.
Bidrag: Det er en kjent sak at mange studenter opplever mye ensomhet. Derfor ønsker jeg at et godt og sosialt fellesskap her på Campus skal kunne minimere det.

Navn: Linn Kristin Dedekam Øwre

Fra: Oslo
Studerer: Profesjonsstudiet i psykologi ved UiO
Erfaring: Det begynner å bli noen år siden, men jeg har erfaring fra styrearbeid i ungdomspolitikken. I tillegg har jeg jobbet 7 år i servicebransjen. Jeg er glad i ansvar og liker å legge til rette for at andre skal ha det bra.  

Jobb: En dag i uken er jeg konsulent for studieadministrasjonen på Økonomisk institutt ved UiO.
Brenner for: Utover det å brenne for psykologi, så er mat noe som ligger hjertet mitt nært. Noe av det jeg ser mest frem til med å bli ferdig med å studere er å spise meg gjennom Oslos restaurantscene uten å tenke budsjett. Ellers er jeg veldig glad i ulike typer kultur og tror jeg trygt kan si at jeg er over snittet interessert i musikk, film, tv-serier og romaner.
Favoritt fritidsaktiviteter: Kino og konserter byr på total avkobling for meg. Ellers er jeg skikkelig glad i byen min og liker å gå lange turer litt uten mål og mening med pitstops på steder som serverer god kaffe.
Mål: Gjennom arbeidet i Rådet har jeg lyst til å styrke det sosiale miljøet på Campus. Vi er mange i samme eller lignende livssituasjon her, og vi har mer å tilføre hverandre enn vi tror. Det trenger ikke være komplisert heller. Tenk om flere av oss begynte å smile til hverandre i oppgangen, for eksempel! Hvor koselig hadde ikke det vært?