Campus G12 Rådet

Campus G12 skal være en trygg og sosial møteplass der vi ønsker at studentene skal bidra til et hyggelig bofellesskap og engasjere seg. Mange som begynner på studier kjenner ikke noen fra før, og ønsker å ta del i et aktivt studentmiljø. Derfor ønsker vi at campus skal driftes i samarbeid med studentene for å skape en mer innholdsrik og engasjerende studiehverdag, et sted som knytter studenter sammen og skaper et enda mer pulserende liv i Nydalen.

Campus G12 Rådet er en gruppe som består av studenter i frivillig verv som ønsker å jobbe for et bedre bomiljø, skape sosialt samspill og være en pådriver til lavterskel arrangementer for alle på Campus G12.

Ønsker du å være en del av G12 Rådet?

Ved behov og ønske kan G12 Rådet utvides. Send din søknad med hva du ønsker å bidra med på Campus G12 til leder@campusg12.no.

Rådsmedlemmer

SoMe ansvarlig

Navn: Julia Helene Henriksen
Fra: Sandefjord
Studerer: Første Avdeling
Erfaring: Alltid vært gira når det kommer til å ta initiativ. Jeg har også tatt del i lederkurs som jeg vet vil hjelpe meg i rådet.
Jobb: Skeidar Volvat og Floyd Grensen
Favoritt fritidsaktiviteter: jeg har en veldig hektisk hverdag ettersom at jeg har to jobber og går på skole. Så når jeg først har fri så liker jeg å slappe av, lage god mat, se på en film eller serie og være med venner.
Mål: Å skape et fellesskap her på Campus, hvor alle føler seg velkommen og har lyst til å ta del i å bli kjent med hverandre.
Bidrag: Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være for mennesker å faktisk tørre å dra på et event alene når man ikke kjenner noen. Derfor vil jeg bidra til at folk skal se at Campus er trygt for alle, og alle er velkomne uansett hva. Sammen klarer vi å skape et bedre fellesskap.

Event ansvarlig

Navn: Maria Kleppe Vihovde
Fra: Haugesund
Studerer: Film og TV på Westerdals.
Erfaring: Definerer meg selv som et ja-menneske, så har deltatt på en rekke kurs og verv opp igjennom.
Jobb: Ingen jobb for øyeblikket.
Brenner for: Sosial rettferdighet og dyrs rettigheter er ting som får hjertet mitt til å banke. Jeg er også utrolig investert i studiet jeg går på, Film og TV, og vier store deler av tiden min til nettopp dette.
Favoritt fritidsaktiviteter: Jeg er veldig glad i å utforske nye steder og kulturer. Derfor bruker jeg det jeg har til overs av tid og penger til å reise så mye som mulig. Jeg er også veldig glad i å lage mat, og liker å eksperimentere med nye smaker.
Mål: Jeg har et mål om at Campus kan bli et sted hvor alle føler seg velkommen, uansett om de flytter inn alene eller sammen med noen andre.
Bidrag: Jeg ønsker at Campus skal bli et samlingspunkt for studenter i Nydalen. Det er en kjent sak at mange studenter opplever mye ensomhet, og jeg ønsker derfor at et godt og sosialt fellesskap her på Campus skal kunne minimere det.

Økonomiansvarlig

Navn: Eline Hystad Solberg
Fra: Stavanger
Studerer: Økonomi og ledelse (siviløkonom) ved Handelshøyskolen BI
Erfaring: Jeg har alltid vært glad i å delta aktivt og ta ansvar. Jeg har vært elevrådsrepresentant på både barne-, ungdomsskolen og videregående noe jeg har trivdes godt med. Det har alltid vært naturlig for meg å delta i å skape et bedre miljø enten det er på skolen eller som nå på Campus.
Jobb: Ved siden av skolen jobber jeg som servitør for Fjord Line på ferjen M/S Oslofjord som går mellom Sandefjord og Strømstad.
Favoritt fritidsaktivitet: På fritiden liker jeg å være med venner å lage god mat. Jeg er veldig glad i å reise og trives godt på fjellet. Jeg er veldig glad i å stå på ski og høre på god musikk, det er min måte å ta et lite avbrekk fra en travel hverdag.
Mål: Målet mitt er at campus G12 ikke bare skal være et sted man bor, men et sted man lever. Jeg ønsker at det skal være lett for beboere å flytte hit uten å kjenne noen i byen og få mange nye fine bekjentskap. Jeg ønsker at vi skal være naboer og ikke fremmede.
Bidrag: Som økonomiansvarlig har jeg ansvar for å lage budsjett for arrangementene vi skal ha. Jeg ønsker at disse arrangementene skal være et sted man kan komme enten om man kjenner mange eller ingen. Det skal være et trygt sted hvor man kan bli kjent med nye mennesker.

Studio forvalter

Navn: Arlinda Peci
Fra: Haugesund
Studerer: Master i Økonomi og administrasjon ved OsloMet
Erfaring: Har en del erfaring fra mye forskjellig, alt fra restaurant og kafe, til klesbutikk i tillegg til dette har jeg opp gjennom årene også deltatt på en rette verv. i dag jobber jeg som deltidsansatt på Azets i Oslo.
Favoritt fritidsaktivitet: Jeg er spesielt glad i å reise og elsker det å oppleve nye kulturer og ikke minst bli kjent med nye mennesker. Jeg er glad i å fotografere, noe som kommer godt med når jeg er ute og reiser. Utover dette liker jeg å stå på ski, trene og spise god mat sammen med gode venner og familie
Mål: jeg har et mål om at Campus skal være en plass hvor alle føler seg hjemme og velkomne, hvor studentene kan prate fritt med hverandre og oppleve at de ikke er alene.
Bidrag: Jeg ønsker å bidra til å gjøre Campus til et sted hvor man kan bli kjent med hverandre, få venner og skape gode nettverk.