Campus G12 sitt helt egne spisested heter Rause Retter Spiseri. Restauranten, som eies og drives av Randi Roggenbihl, tilbyr en variert meny i ulike prisklasser. I tillegg er all mat tilgjengelig også som take away.

Restauranten serverer både lunsj og middag, alltid med sesongens beste råvarer. I tillegg kan morgenfugler glede seg over at restauranten åpner grytidlig om morgenen.

  • Fra kl. 07 kan du bestille frokost som havregrøt, boller og yoghurt. Kaffe, te og juice står selvsagt også på menyen, forteller Randi

Lunsjen serveres fra kl. 11, som oftest bestående av enkle retter som suppe og pizza, og fra kl. 14 kan du i tillegg bestille rause, gode middagsretter. Restauranten selger også kald øl og vin.

Er du allergiker, er du selvsagt også alltid velkommen.

  • Vi har alltid noe på menyen som er gluten- og melkefritt, i tillegg til at vi serverer både vegetarmat og veganske retter, sier Randi.

Med den nyåpnede restauranten ønsker Randi å skape et uhøytidelig samlingspunkt for studentene, hvor man kan spise god, hjemmelaget mat og kose seg i hyggelige omgivelser.

  • Hos oss kan alle komme som de er, sammen med venner eller familie. Her håper jeg folk kan slappe av til behagelig musikk, enten de ønsker å skravle eller lese en bok, forteller Randi.

I tillegg til vanlig matservering, vil det også arrangeres ulike temakvelder i restauranten – som quiz, intimkonserter, stand-up og ulike foredrag. Randi vil samarbeide tett med G12 Rådet (studentrådet på campusen), slik at det legges opp til arrangementer som passer alle.

Det er også mulig å reservere halve restauranten til private selskaper med studentorganisasjoner eller venner og familie. I slike tilfeller vil det være plass til ca. 30 personer, med buffét som matalternativ.

Åpningstider:

Mandag-fredag: 11.00-19.00

Lørdag: 12.00-20.00

Søndag: 12.00-18.00

Obs: åpningstider er foreløpige og vil endre seg etter behov. 

For reservasjon av halve lokalet til studentsamlinger eller selskap, kontakt Randi på nummer 98 00 15 39 eller e-post rroggen@online.no. Kjøp av mat og drikke er påkrevd. For mer informasjon gå inn på rauseretter.no.