Campus G12 Rådet

Campus G12 skal være en trygg og sosial møteplass der vi ønsker at studentene skal bidra til et hyggelig bofellesskap og engasjere seg. Mange som begynner på studier kjenner ikke noen fra før, og ønsker å ta del i et aktivt studentmiljø. Derfor ønsker vi at campus skal driftes i samarbeid med studentene for å skape en mer innholdsrik og engasjerende studiehverdag, et sted som knytter studenter sammen og skaper et enda mer pulserende liv i Nydalen.

Campus G12 Rådet er en gruppe som består av studenter i frivillig verv som ønsker å jobbe for et bedre bomiljø, skape sosialt samspill og være en pådriver til lavterskel arrangementer for alle på Campus G12.

Ønsker du å være en del av G12 Rådet?

Ved behov og ønske kan G12 Rådet utvides. Send din søknad med hva du ønsker å bidra med på Campus G12 til leder@campusg12.no.

Rådsmedlemmer

Leder

Navn: Eline Vo
Fra: Oppvokst i Moss, men bor nå i Oslo.
Studerer: Eiendomsmeglingsstudent på Handelshøyskolen BI.
Erfaring: Jeg sitter for øyeblikket som leder i danseutvalget på BI, og vet at erfaringen min herfra vil hjelpe meg i rollen som leder i rådet.
Jobb: McDonald’s Majorstuen.
Brenner for:  Dans for meg er som et avbrekk fra en stressende hverdag. Ikke bare er det god trening og sosialt, men det er et sted hvor jeg kan se utvikling i meg selv. Jeg ønsker at Campus skal ha samme påvirkning på alle studenter her, som dans har på meg.
Favoritt fritidsaktiviteter: Jeg har det som regel veldig travelt i hverdagen. I fritiden liker jeg derfor å gjøre helt alminnelige ting som å lage middag, se på film og bare slappe av med venner.
Mål: Campus G12 skal være et sted hvor hver og en skal kunne bo, lære og vokse.
Bidrag: Veldig mange flytter for seg selv for første gang når de er student, og på Campus G12 vil jeg at alle skal føle seg trygge og komfortable. Målet mitt er dermed å bidra med å gi alle beboere en trygg og positiv hverdag på og rundt Campus.

Studio forvalter

Navn: Marius Pettersen
Fra: Nord, men bodd i Oslo ca. 5 år
Studerer: Pause fra studiene
Erfaring: produksjon av teater, helsesektoren og prosjektledelse av arrangementer
Jobb: nettverkskoordinator og erfaringskonsulent i kommunen der han hjelper barn og unge, prosjektleder i en organisasjon.
Brenner for: at ingen skal stå alene i vanskelige situasjoner
Favoritt fritidsaktivitet: teater, høy musikk og venner
Mål: at Studio skal bli et sted alle på Campus trives og kan bli kjent med hverandre
Bidrag: uslåelig godt humør, erfaring med sosialt arbeid og jobbe for at studentene skal bli bedre kjent

Eventansvarlig

Navn: Julia Helene Henriksen
Fra: Sandefjord
Studerer: Første Avdeling
Erfaring: Alltid vært gira når det kommer til å ta initiativ. Jeg har også tatt del i lederkurs som jeg vet vil hjelpe meg i rådet.
Jobb: Skeidar Volvat og Floyd Grensen
Favoritt fritidsaktiviteter: jeg har en veldig hektisk hverdag ettersom at jeg har to jobber og går på skole. Så når jeg først har fri så liker jeg å slappe av, lage god mat, se på en film eller serie og være med venner.
Mål: Å skape et fellesskap her på Campus, hvor alle føler seg velkommen og har lyst til å ta del i å bli kjent med hverandre.
Bidrag: Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være for mennesker å faktisk tørre å dra på et event alene når man ikke kjenner noen. Derfor vil jeg bidra til at folk skal se at Campus er trygt for alle, og alle er velkomne uansett hva. Sammen klarer vi å skape et bedre fellesskap.